ISHOOTYOU on helppo tapa ikuistaa itsensä ammattikuvaajan linssin läpi. 
Oletpa sitten haaveillut nudekuvasta tai halunnut kokeilla huippumallin työtä kameran 
edessä, ISHOOTYOU tarjoaa siihen valmiiksi suunnitellun ja selkeästi hinnoitellun kokonaispaketin.

Vuosien kokemus sekä ammattimainen työskentelytapa takaavat luotettavan ja asiallisen palvelun ja varmistavat unohtumattoman kuvauspäivän. Rennon tekemisen ansiosta onnistut kuvissa varmasti.

ISHOOTYOU on myös erinomainen lahjaidea tai vaikkapa polttaripäivän kohokohta!

Jokainen ihmisvartalo on ainutlaatuinen. Nudeshoot ikuistaa sinut juuri sellaisena kuin sinä olet – ilman vaatteiden verhoa, valojen ja varjojen keskipisteessä.

- studiokuvaus, kesto n. 1,5 h
- kolme valitsemaasi valmista kuvaa (20 x 30 cm)
- samoista kuvista nettikokoiset kuvatiedostot

HINTA 250 €

Oletko kondiksessa ja haluat näyttää sen myös muille? Fitshoot kuvaa sinut treenissä oli se sitten punttia, juoksua tai vaikkapa uintia. Fitshoot voidaan toteuttaa studiolla, ulkona, salilla *) tai mielenkiintoisessa lokaatiossa. 

- studiokuvaus tai kuvaus valitussa lokaatiossa, kesto n. 2 h
- kolme valitsemaasi valmista kuvaa (20 x 30 cm)
- n. 10 erilaista nettikokoista kuvaa

*) Kuvattava vastaa kuvausluvasta kuntosalilla

HINTA 325 €

Editorialshoot antaa kuvasuunnittelulle vapaat kädet. Fantasiakuvaa, muotikuvaa, taidekuvaa – miten vain haluat itsesi kuvattavan. Editorialshootin hinta riippuu kuvien tyylistä ja niiden toteuttamiseen käytetystä ajasta. 

Editorialshoot kuvataan joko studiossa tai valitsemassasi lokaatiossa. Kuvauspaikkoja voi olla muutama, mikäli ne sijaitsevat riittävän lähellä toisiaan.

- studiokuvaus tai kuvaus valitussa lokaatiossa, kesto n. 2-3 h
- kolme valitsemaasi valmista kuvaa (20 x 30 cm)
- n. 10 erilaista nettikokoista kuvaa

HINTA alk. 350 €

EHDOT

Hinnat sisältävät kuvauksen, kuvien käsittelyn sekä kolme valmista kuvatulostetta sekä paketteihin sisältyvät nettikokoiset kuvat sähköisesti toimitettuna. Asiakas voi halutessaan tilata useampia kuvatulosteita. Käsiteltävät kuvat ovat asiakkaan valittavana netissä noin viikon kuluttua kuvauksesta. Hinnat sisältävät kuvaajan matkakorvaukset Lahden talousalueella. Pakettien sisältöä voidaan muuttaa erillisellä sopimuksella.

Asiakkaalla on oikeus käyttää kuvia, mutta tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla. Kuvaajan nimi on mainittava aina kuvan käytön yhteydessä ja kuvaajalla on yksinoikeus kappaleenvalmistukseen (kuvatulosteiden teettäminen) kuvatiedostoista. Kuvaajalla ei kuitenkaan ole ilman erillistä lupaa oikeutta käyttää kuvia omassa markkinoinnissaan tai julkaista niitä muulla tavoin.